Неизвестен е сътворил голяма простотия в столицата.Пейките около столична детска площадка,

...
Неизвестен е сътворил голяма простотия в столицата.Пейките около столична детска площадка,
Коментари Харесай

По-добре не сядайте на тези пейки в София, намазаха ги с грес СНИМКИ

Неизвестен е сътворил огромна дивотия в столицата.

Пейките около столична детска площадка, на която се събират родители, че даже и учители с дребни деца, са били прилежно намазани не с какво да е, а с грес. За това сигнализира Михаела Димитрова в обществената мрежа Facebook.

Михаела Димитрова споделя, че шест от пейките са унищожени. Това са пейки, които родители на деца сковават с подръчни материали, когато биват чупени, защото от общината не обръщали внимание на този проблем.

" Но даже и от общината бяха в потрес, като ги извиках през днешния ден и споделиха, че единствено такава дивотия не са виждали ", написа Михаела.

Жената прецизира, че пейките се намират до детската площадка на ул. " Симеонов век " и ул. " Хемус ". Тя споделя, че част от хората, които посещават площадката, се грижат тя да наподобява в обичайно положение.

" Общо взето се грижим ние, метем я, слагаме чували за отпадък в кошчетата, само че простите хора отново си хвърлят фасовете по земята, пускаме сигнали непрестанно, че оборудванията имат потребност от промяна или ремонт (за в този момент единствено ги закърпват) ", прибавя тя.

Освен това на площадката биват оставяни и играчки за децата, само че някои прилежно ги крадат и чупят.

" Сега очевидно на някой толкоз доста му пречи детската шум, че е решил да омаже пейките, барем тия гадни родители, като няма къде да седнат, да спрат да си водят и децата там ", жалва се Михаела в обществената мрежа.

Тя отбелязва още, че две от пейките към този момент са почистени, а напълно скоро ще се опитат да се погрижат и за останалите.

" С две шишета обезмаслител успяхме да почистим две от пейките, ще опитаме и за другите да се погрижим, тъй като от общината ги оградиха с ленти единствено. Между другото едната скамейка е обичана на едни симпатични баби, които всеки ден сядаха там и си говореха сладко, в този момент това наслаждение им е отнето. Който го е направил, очевидно е извънредно тъп, елементарен и с не повече от една мозъчна клетка, която му стига да върви до тоалетна и да унищожава имущество, което не е съградил с ръцете си! ", приключва обявата си Михаела Димитрова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР